bali vakantie villas te huur - luxe bali strand villas in lovina noord bali
English version of this website Nederlandse versie van deze website
 

WELKOM IN VILLA TRI MURTI IN NOORD BALI

Villa TriMurti is een vijf sterren strandvilla met vijf grote slaapkamers De villa ligt direct aan het strand van Temukus/Lovina in noord Bali. Villa TriMurti is ideaal voor bruiloften, conferenties en voor ultieme familie vakanties.

Villa TriMurti heeft een overloopzwembad van 16 meter en een Jacuzzi geschikt voor 12 personen. De villa is gelegen in een prachtige tropische tuin en heeft een schitterend terras met zicht op het zwembad, de tuin en de Bali Zee.

Villa Trimurti is zeer ruim en is ingericht met luxe meubels, evenals de slaapkamers die allen zijn voorzien van airconditioning.

Het personeel van de villa spreekt Engels, is zeer gemotiveerd een perfecte service te bieden, zodat u bij ons een onvergetelijke vakantie zult hebben.

Villa Tri Murti North Bali

De villa is voorzien van wit-stenen 'Jimbaran' muren en heeft een gebogen trap die naar de eerste verdieping leidt, een ruime relax ruimte waar u op het ruime balkon van een cocktail of een koud biertje kunt genieten van een schitterende uitzicht van 180 graden over de Bali Zee.

Trimurti kan via een traditionele Balinese poort gecombineerd worden met Segara Indah, een eveneens luxe strandvilla met vier slaapkamers, waardoor in totaal 18 gasten verwend kunnen worden met een ultieme vakantie op Bali.

Villa Tri Murti Pool

Bruiloften, vergaderingen en familievakanties

Indien u op Bali wilt trouwen of de eed opnieuw wilt afleggen, bent u bij ons ook aan het goede adres.

Wij kunnen uw bruiloft geheel verzorgen, van de bloemen tot het diner. Het enige wat u hoeft te doen is volop te genieten.

De catering is tot in de puntjes verzorgd. Het bruiloftsmenu kan naar wens worden samengesteld in overleg met onze chef-kok.

Ook voor vergaderingen en familievakanties kan ons management op verzoek de volledige catering verzorgen.

Villa Trimurti is werkelijk in alle opzichten bijzonder spectaculair.

Onze bakker kan leveren wat u maar wilt voor de volgende ochtend. Het menu toont u wat u kunt bestellen. Verwen uzelf met heerlijk verse, warme croissants en Deens gebak. Alles wordt dagelijks vers bij de villa bezorgd.

U wordt bij ons elke minuut van uw vakantie verwend en geniet van een optimale privacy, waardoor u een onvergetelijke vakantie zult hebben.

Trimurti is Balinees en refereert aan de drie belangrijkste goden die Wind, Water en Vuur symboliseren.

Wij kijken er naar uit ook u te mogen verwelkomen in onze luxe strandvilla in Noord Bali!

Bekijk ook onze andere villas,
Villa Bahagia Noord Bali
en Villa Segara Indah Noord Bali


home | accommodatie | lokatie | activiteiten | gallery | prijzen | reserveren | contact | links | guestbook

© Villa Tri Murti North Bali, alle rechten voorbehouden.
Exclusieve huur villas in noord bali